Praise Arise 9 december 2023

PRAISE ARISE

Jacques Koek

12/9/20231 min read

Praise Arise Outreach and Worship - 9 december 2023

We hebben een goede relatie met Charis Bible College opgebouwd die de Heilige Geest op ons pad heeft gebracht. Deze bijbel school geeft niet alleen Bijbel les maar stapt ook uit in evangelisatie. Om 12:00 uur kwam de groep van Charis Bible College de Tabernacle binnen met 20 personen. Vijftien van hun kamen uit Amerika en alle zijn hongerig naar meer van Jezus. Dera verzorgde de krachtige Worship en werd nog bijgestaan door een van de studentes van de Bible College. Daarna nam Tim Quispel het woord die ik van De Supernatural Heroes school ken uit 1994 en 1995 van Mattheus van der Steen waar we heel veel geleerd hebben. Tim gaat regelmatig naar Tsjechiƫ om daar evangelisatie les en outreachen te doen. Tim is een uitstekende spreker en leraar die zich laat leiden door de Heilge Geest. Na gebeden te hebben gingen we naar de Dam.

Op de Dam heeft Charis Bible College op hun muziek de Dam aanwezige aan het dansen gekregen op Worship muziek en gingen daarna in gesprek met de deelnemers.

Jeroen Verbaarschot van Zevenzegels.nl heeft een aantal van zijn Reggae Gospel muziek nummer gezongen en de aanwezige vonden dit leuk zodat we met hun in gesprek konden over Jezus.

Bekijk hieronder wat toffe foto's en video's van Praise Arise. Kom je volgende keer ook langs? De volgende keer is 13 januari 2024 met Irina Vlasenko. Klik hier om dit event te bekijken.